certificate

Езикова школа -Нов лидер

бул. „княз Александър Дондуков“ 25, 1000 София, България

Професионални Услуги

Сайт: http://www.newleader.bg/index.html

Телефон: 0877 77 90 60

Езикова школа НОВ ЛИДЕР предлага на своите клиенти разнообразие от графици, точна и пълна програма на протичане на курсовете, ефективно обучение, квалифицирани и доказани преподаватели, а също и атрактивни цени! Богатият опит на нашите преподаватели и методисти ни помогна да изберем за нашите курсисти една от най-добрите системи на издателство Longman - SpeakOut, а за нашите деца ученици - Sky. Това са системи, в които са застъпени всички основни критерии за качествено езиково обучение, а именно – слушане с разбиране, четене, писане, комуникация, граматика и лексика.

За най-малките ученици на школата сме подготвили полудневна занималня, която се предлага в сутрешен и следобеден вариант. Заниманията протичат с подготовка на домашната работа, допълнителни упражнения, рисуване и забавления. Занималнята е подходяща за ученици от 1 -4 клас.

Размерът на групите е съобразен със спецификата на преподавания материал и необходимия брой часове за успешното му усвояване. Всички наши зали са снабдени с LCD екрани и DVD, които допринасят за интерактивни учебни часове и приятната атмосфера.

 • logo

New leader

Phone Number : 0877 77 90 60

About :

Отваря Затваря

2 Препоръки

Your trust is our top concern, so businesses can't pay to alter or remove their reviews.

 1. 5

  Рейтинг

  Курсът беше много интересен с всичките тези разнообразни ситуации, в които трябваше да упражняваме езика. Разбират си от работата. Граматиката я преподават разбрано, съвсем не е като в училище. И преподавателите са много мили :)

  Отговор

 2. Иван Димитров

  5

  Рейтинг

  Школата е на добра локация и с любезен персонал. Направиха ми и отстъпка от цената на курса. Научих нови неща.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *